کارگزاری فارکس چیست - کارگزاری فارکس در ایران

فارکس را به بیانی ساده می توان یک صرافی ارز دانست. بازار فارکس یک بازار ارز بین المللی و بزرگترین و فعال ترین بازار مالی در جهان محسوب می شود.گردش مالی روزانه این بازار بیش از 5 تریلیون دلار است.برای فعالیت در این بازار اولین چیزی که به آن نیاز داریم کارگزار فارکس است.

در بازارهای فارکس ، خریداران و فروشندگان می توانند هزاران کیلومتر از یکدیگر فاصله داشته باشند. برای یافتن یکدیگر ، باید مکانیزمی وجود داشته باشد که با علایق آنها مطابقت داشته باشد: اینجاست که کارگزار یا بروکر فارکس وارد می شود.

نقش کارگزار فارکس

کارگزار فارکس به عنوان یک واسطه بین شما و بازار عمل می کند.به عبارت دیگر ، برای یافتن خریدار یا فروشنده ارز ، می توانید به یک کارگزار فارکس مراجعه کنید ،به این ترتیب کارگزار شما را به فروشنده مربوطه یا خریدار مربوطه متصل می کند.

با این حال ، کارگزاران به جای اینکه فقط واسطه بین شما و خریدار یا فروشنده دیگر باشند ، واسطه بین شما و چیزی هستند که “ارائه دهنده نقدینگی” نامیده می شود.

ارتباط ارائه دهنده نقدینگی با کارگزار چیست؟

برای توضیح ارائه دهنده نقدینگی ، ما با ایده اولیه نقدینگی شروع می کنیم. فرض کنید می خواهید ارز مبادله کنید ، به عبارت دیگر ، مقدار معینی از یک ارز خاص را خریداری کنید،برای اینکه بتوانید آن ارز را خریداری کنید ، باید شخصی باشد که آن ارز را به شما بفروشد. برای فروش ارز ، باید شخصی باشد که مایل باشد آن ارز را از شما بخرد.

اگر افراد زیادی هستند که می خواهند ارز مورد فروش شما را خریداری کنند ، به احتمال زیاد شما قادر به فروش خواهید بود. اگر افراد زیادی ارز مورد نظر شما را می فروشند ، به احتمال زیاد شما می توانید ارز مورد نظر خود را خریداری کنید. هنگامی که خریداران و فروشندگان زیادی در بازار وجود دارد ، گفته می شود که در بازار “نقدینگی” وجود دارد.

راه دیگری وجود دارد که در آن بازار می تواند نقدینگی داشته باشد. فرض کنید شما مایل به خرید ارز هستید ، اما به جای اینکه افراد زیادی مقادیر کمی ارز بفروشند ، فروشندگان کمتری هستند که مقادیر بیشتری ارز را می فروشند،در این صورت بازار همچنان نقدینگی دارد. این فروشندگانی که مبالغ هنگفتی می فروشند ، ارائه دهندگان نقدینگی نامیده می شوند زیرا در واقع نقدینگی را در بازارها تأمین می کنند ، یعنی  بانک های بزرگ یا موسسات مالی که در مقیاس وسیع ارزها را معامله می کنند.

به عبارت دیگر ، آنها مقدار زیادی ارز را معامله می کنند که هنگام فروش ، احتمالاً آن را به یک ارائه دهنده نقدینگی می فروشید و هنگام خرید ، احتمالاً آن را از یک تامین کننده نقدینگی خرید می کنید.

کارگزار فارکس در مفهوم اصلی خود می تواند به معنی کسی باشد که برای خرید یا فروش ارز به او نیاز دارید. توسعه اینترنت و نرم افزار در حال حاضر به شما امکان می دهد با یک کارگزار از طریق آنچه پلت فرم معاملاتی یا نرم افزار معاملاتی نامیده می شود تعامل داشته باشید.

تمام کارهای معاملات فارکس ، با انتخاب کارگزار مناسب شروع می شود.

چگونه بهترین کارگزار فارکس را انتخاب کنیم؟

در هنگم انتخاب کارگزار فارکس مناسب،باید به نکاتی توجه کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

هزینه/کمیسیون  : این مورد مهمترین بخش ارزیابی کارگزار فارکس است. یک بورکر فارکس ممکن است یک دهم هزینه را برای یک معامله دریافت کند در صورتی که یک بروکر دیگر از شما درخواست پرداخت هزینه 2 دهم در ازای هر معامله را داشته باشد.در این مورد ،لازم است تا کارگزاری فارکس را به نسبت بودجه ی خود انتخاب کنید.

مدل عملیاتی : کارگزاران فارکس معمولاً از یکی از دو مدل عملیاتی استفاده می کنند: میز خرید یا میز معامله. یک کارگزار میز معامله ، کتاب سفارشات خود را دارد ، به این معنی که نقدینگی را برای مشتریان ایجاد می کنند و به عنوان “سازندگان بازار” شناخته می شوند زیرا اگر کسی نباشد که طرف دیگر تجارت را بگیرد (یعنی آنچه را که می فروشید بخرید) ، خود کارگزاران آن را انجام می دهند.

پوشش بازار : پوشش بازار به انتخاب دارایی های ارائه شده اشاره دارد و اینکه آیا پلت فرم فارکس جفت یا محصول مورد نظر شما را ارائه می دهد یا خیر؟اگر این چنین نباشد،باید از انتخاب آن کارگزار فارکس صرف نظر کنید.

پلتفرم ها : پلتفرم معاملات فارکس و ابزارهایی که بروکر فارکس و یا کارگزاری فارکس ارائه می دهد سلاح های اصلی در جنگ برای کسب سود و سرمایه در فارکس است. ترجیحات شخصی در اینجا نقش مهمی ایفا می کنند ، زیرا بسیاری از سیستم عامل ها خدمات مشابهی را ارائه می دهند ، اما از نظر ظاهری بسیار متفاوت هستند.

پلتفرمی که کارگزار یا بروکر فارکس ارائه می دهد باید کاربرپسند و با قابلیت استفاده خوب باشد.

استراتژی ها : همه کارگزاران فارکس هر استراتژی را پوشش نمی دهند. به عنوان مثال ، مهم است که کارگزاری فارکس که آن را انتخاب می کنید ، استراتژی هایی مبنی بر شاخص ، فیبوناچی و یا تقویم اقتصادی دارد یا موارد دیگر؟در واقع قبل از ثبت نام باید بررسی کنید که یک کارگزار فارکس چه نوع استراتژی هایی را استفاده می کند.

برنامه های تلفن همراه : امکان تجارت باید در حال حرکت نیز فراهم باشد.در مورد انتخاب بروکر فارکس مناسب نیز باید بررسی کنید که آیا کارگزاری فارکسی که انتخاب می کنید ، دارای برنامه ی تلفن همراه است یا خیر

سپرده ها و برداشت ها : توانایی جابجایی وجوه به پلت فرم و به سرعت و ترجیحاً ارزان ، مهم است.

شهرت : به صحبت های معامله گران در مورد کارگزار فارکس که می خواهید انتخاب کنید توجه کنید و نظرات آن ها را بسنجید.

مقررات : چارچوب قانونی نیز در انتخاب بروکر فارکس مهم است. مقررات به شما اطمینان می دهد که پلتفرم فارکس طبق قواعدی که تعیین شده است عمل می کند و یک عنصر اعتماد بین کارگزاری فارکس و مشتری را فراهم می کند.

پشتیبانی مشتری : در صورت بروز مشکل به فردی نیاز دارید که مشکل خود را با او مطرح و درخواست رفع مشکل کنید. پشتیبانی مناسب و در دسترس بودن کارگزار فارکس ضروری است.

پیشینه و تاریخچه شرکت : آگاهی از سوء استفاده های قبلی کارگزاران فارکس می تواند تصور بهتری از آنچه در حال حاضر است به شما ارائه دهد. به عنوان مثال ، یک شرکت پذیرفته شده باید عناصر متعددی از اطلاعات مربوط به ترازنامه خود را منتشر کند.

معرفی بهترین کارگزاری فارکس در ایران

کارگزاری و بروکر فارکس FXOpen

FXOpen یکی از بهترین کارگزاران فارکس است که چندین سال است در بازار ایران حضور دارد. وب سایت های این بروکر فارکس از زبان فارسی پشتیبانی می کنند.گزینه های پرداخت متنوعی از جمله Webmoney ، Perfect money و cryptos در این بروکر وجود دارد ، بنابراین در واریز یا برداشت وجه هیچ مشکلی نخواهید داشت.زیرا به راحتی می توانید در ایران یک حساب وبمانی افتتاح کنید.

این کارگزار یا بروکر فارکس در سال 2005 تأسیس شد و توسط چندین نهاد نظارتی برتر تحت نظارت است.

سیگنال لحظه ای فارکس این کارگزار نیز جرو سیگنال های سودده و با درصد ریسک پایین است.

کارگزاری و بروکر فارکس LeoPrime

کارگزار فارکس LeoPrime یکی دیگر از کارگزارانی است که از کاربران ایرانی پشتیبانی می کند و گزینه های پرداختی مانند وبمانی و پرفکت مانی را که گزینه های پرداخت موجود در ایران هستند را نیز پوشش می دهد.

کارگزاری LeoPrime نسبتاً جدید است که در سال 2016 تأسیس شد.

کارگزاری و بروکر فارکس FIBO Group

یکی از طولانی ترین حضورها در ایران را دارد و یکی از کارگزاران خوب فارکس برای معامله گران ایرانی است.

دارای پشتیبانی فارسی و همچنین یک وب سایت فارسی است و گزینه های محلی برای معاملات و همچنین پرفکت مانی و وبمانی و بیت کوین را ارائه می دهند.

این کارگزار در سال 1998 تأسیس شد.می توانید حساب ECN این بروکر را حتی با 1 دلار باز کنید و می توانید با استفاده از cTrader تجارت خود را آغاز کنید.

جمع بندی:

انتخاب یک کارگزار یا بروکر فارکس مستلزم این است که ابتدا بفهمید دنبال چه نوع سرمایه گذاری هستید و اهداف شما برای سرمایه گذاری در ارزها چیست.

هر کارگزار فارکس دارای مزایا و معایبی است. برخی از مهمترین مواردی که باید در هنگام انتخاب بروکر فارکس در نظر بگیرید ، مقررات ، سطح امنیت ارائه شده توسط این شرکت ها و هزینه های معاملات است. همچنین باید بررسی کنید ، کارگزاری که انتخاب می کنید چه نوع ارزهایی را پوشش می دهد.در حالی که کارگزاران ممکن است ده ها جفت ارز را ارائه دهند ، مهم است که چهار جفت اصلی را پوشش دهند:

EUR/USD – یورو و دلار آمریکا
USD/JPY – دلار آمریکا و ین ژاپن
GBP/USD – پوند انگلیس و دلار آمریکا
USD/CHF – دلار آمریکا و فرانک سوئیس